Odigrano 17. kuglaško kolo

U Super ligi Srbije, odigrano je 17. kuglaško kolo, kao i u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglaše, dok je u istoj ligi za kuglašice odigrano 12. kolo.

U 17. kuglaškom kolu kuglašice Slavije pobedile su Bačku iz Novog Sada u gostima sa 6:2. Slavija je sedma sa 14 bodova na tabeli. U subotu 23. marta u 16 časova slavijašice se u Kovačici sastaju sa Apatinom.

Drugi tim Kovačičanki – Slavija Okno je istim rezultatom 6:2 pobedila u opštinskom derbiju Dolinu u Padini u 12. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina. U nedelju 24. marta oba tima gostuju u Novom Sadu: Dolina se sastaje sa Petrovaradinom a Slavija Okno sa ekipom NS 1932. Slavija je peta sa 7 a Dolina sedma sa pet bodova.

Odigrano je 17. kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše. Slavija iz Kovačice je u gostima pobedila Železničar iz Inđije sa 6:2. Istim rezultatom je Dolina u gostima savladala „13. maj“ u Novom Sadu. U Debeljači je istim rezultatom Spartak izgubio od Srema iz Sremske Mitrovice sa pomenutih 2:6. Dolina je druga sa 26 bodova, samo je slabiji set količnik deli od ulaska u Super ligu Srbije, Spartak je peti a Slavija šesta sa 17 bodova U nedelju 24. marta Spartak putuje u Kljajićevo, Dolina u 14 časova dočekuje Apatin a sat vremena kasnije se u Kovačici sastaju domaći i „13. maj“ iz Novog Sada.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *