U subotu u Kovačici humanitarni bazar

Opštinska humanitarna organizacija “Ljubav” u subotu 23. marta na pijaci u Kovačici organizuje humanitarni bazar za Viktoriju.

Na inicijativu građana opštine Kovačica uz podršku Opštinske humanitarne organizacije „Ljubav“, 23. marta na prostoru kovačičke pijace biće postavljena tezga u cilju prikupljanja finansijskih sredstava za njihovu sugrađanku Viktoriju Šifel.

Kako navodi članica OHO „Ljubav“, Andrijana Brtka, pored online humanitarnog bazara koji i trenutno traje, a putem kojeg se skupljaju sredstva za Viktoriju kao i još jednog dečaka Mihajla, članice pomenutog udruženja su rešile da bazar organizuju i na pijaci. Ovog puta organizatori će biti meštani Kovačice a u saradnji sa humanitarnom organizacijom „Ljubav“. Meštani će tezgu ukrasiti raznim kolačima, slatkim i slanim poslasticama ali i drugim stvarima, koje će se prodavati a sav prikupljen novac je namenjen Viktoriji.

Svi ljudi dobre volje mogu da se pridruže akciji i pomognu svojoj sugrađanki Viktoriji ili putem doniranja stvari za prodaju, ili kupovinom istih na tezgi OHO „Ljubav“, na kovačičkoj pijaci od 7:30 do 10 ili 11 sati, u zavisnosti od trajanja pijace.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *