Kalendar humanitarnih uskršnjih akcija OHO Ljubav

OHO Ljubav u susret Uskrsu ima u planu tri humanitarna dešavanja u aprilu. Pravo je vreme da se odazovete ovim akcijama i pokažete humanost.

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane u opštini Kovacica da nas podrže u ovim dešavanjima. Kako donacijama tako i kupovinom. Katarini, Aniti I Viktoriji novac je potreban za lečenje, lekove, putne troškove, navodi se na zvaničnoj stranici stranici na jednoj društvenoj mreži.

2.4.2023. nedelja od 14h, Uskršnji Vašar u Padini. Naše udruženje uzeće učešće na ovoj Manifestaciji. Naš štand biće humanitarnog karaktera. Novac od  prodatih stvari biće usmeren u humanitarne svrhe. Ukupna suma biće podeljena na dva dela. Pola za našu sugrađanku Katarinu Petraš iz Padine (koja boluje od Hormonskog tumora sa metastazama) I pola za naše udruženje (da bi smo imali novčana sretstva za dalje aktivnosti).

7.4.2023. petak od 8h do 11h, Pijaca u Debeljači. Humanitarni bazar.  Ukupna suma biće podeljena na dva dela. Pola za Anitu Pagar iz Mužlje (koja je zbog pada sa 2 sprata ostala nepokretna) dijagnoza Tetraplegija spastica i pola za naše udruženje.

8.4.2023 subota od 8h do 11h, Pijaca u Kovačici. Humanitarni bazar. Ukupna suma biće podeljena na dva dela.Pola za Viktoriju Šifelj našu sugrađanku iz Kovačice, a polovina će otići za naše udruženje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *