Štand Vidovdana iz Crepaje privukao pažnju premijera Vučevića!

U Perlezu kod Zrenjanina je za dane vikenda održana manifestacija „Dani porodice“. Pored predstavnika Vlade Srbije i brojnih udruženja i porodica sa decom, ovom događaju prisustvovale su i članice Udruženja žena Vidovdan iz Crepaje.

         Udruženje žena Vidovdan iz Crepaje učestvovalo je na ovogodišnjoj manifestaciji „Dani porodice“ koja je 7. i 8. septembra po četvrti put održana u Perlezu. Na ovaj način su članice udruženja dale svoj doprinos ovoj manifestaciji a ujedno predstavile Crepaju u najboljem mogućem svetlu. Štand Vidovdana koji je obilovao slanim i slatkim đakonijama kao i rukotvorinama obišao je i premijer Srbije Miloš Vučević koji je zajedno sa ministarkom Milicom Đurđević Stamenkovski i otvorio ovu manifestaciju. Na štandu nije izostao i ručno napravljen fijaker koji je i jedan od simbola Crepaje.

         „Dani porodice“, manifestacija koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Republike Srbije i Grada Zrenjanina, za cilj ima promovisanje porodice i porodičnih vrednosti. Tokom dva dana održan je bogat kulturno – umetnički program, a blizu četrdeset gradova i opština predstavilo je mere pronatalitetne politike koje sprovode u svojim sredinama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *