Zasvirala zlatiborska truba, Padina bila na nogama! Dejan Petrović priredio spektakl

U subotu sa početkom u 23 časa održan je koncert Dejana Petrovića i Big benda na bini u Padini u Sportskom centru Dolina. Predgrupa Vlasto i Saharini zagrejala je atmosferu, a izlaskom jedanaest članova Big benda i Dejana Petrovića atmosfera dostigla je vrhunac.

Na repertoaru bili su svetski poznati hitovi pop i rok muzike, ali i narodno kolo i nekoliko autorskiih pesama ovog muzičkog sastava. Pojavivši se na sceni, Dejan Petrović se obratio svima rečima da je po treći put u našoj opštini i da će ostaviti srce na sceni kao što je to do sada bio slučaj.

Nakon svirke, nastavila se žurka do ranih jutarnjih sati pod palicom didžeja koji je puštao popularnu muziku.

Prethodno, u subotu su posetioci u Padini mogli da prisustvuju slikarskoj   likovnoj koloniji u organizacijia Opštinskog udruženja invalida rada, mogli su da pogledaju radove sa prethodnih kolonija i izložbu ručnih radova članova OU invalida rada. U deset časova održana e pokazna vežba pionira i juniora Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Padine, a u 18 časova otvorena je izložba u Slovačkom etno muzeju Petraš pod nazivom Slovačka kecelja kao ukras i potreba Padinaca kada je nastupio i dečji folklorni ansambl.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *