Kovačička svadba, u glavnim ulogama – penzioneri!

Opštinsko udruženje penzionera Kovačica svoje članove neprestano animira, ali nudi i brojne pogodnosti pri nabavci ogreva, zimnice i pri uplati banjskih aranžmana.

Ove godine, kao i prethodnih, do kraja oktobra svi penzioneri dobijaju upisani ogrev. Jabuke, krompir i letovanje na rate, takođe su omogućeni preko ovog udruženja. Odmor u Vrnjačkoj banji u Hotelu Merkur je u ponudi po izuzetno povoljnim cenama. Do samog polaska, pripadnici trećeg zlatnog doba mogu se prijaviti sve do poslednjeg dana pred polazak.

Poseban događaj se planira za kraj godine – kovačička svadba! Zabava za penzionere je planirana da se oblikuje prema nekadašnjim tradicionalnim običajima, a u glavnim ulogama biće penzioneri. Smeh, dobra atmosfera i zabava sasvim sigurno neće izostati ni ovoga puta.

Opštinsko udruženje penzionera iz Kovačice jedno je od najaktivnijih na teritoriji Vojvodine. Pored incijative koja dolazi iz ovog udruženja, veoma je važno da i sami članovi žele da koriste sve pogodnosti, usluge i benefite koje ono nudi, pa je funkcionisanje udruženja na radost i zadovoljstvo kako predsednika udruženja tako i njegovih članova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *