Korenj ponovo predsednik Opštinskog udruženja penzionera

U Kovačici je 29. marta održana izborna Skuptština Opštinskog udruženja penzionera Kovačica. Izabrano je novo rukovodstvo, a predsednik Opštinskog udruženja penzionera nastaviće da bude Jano Korenj.

Pored članova mesnih organizacija penzionera, na Izbornoj skupštini su prisustvovali i Marijana Meliš, pomoćnica predsednika opštine Kovačica i predsednik Saveza penzionera Vojvodine, Milan Nenadić.

Na Skupštini se razmatrao Izveštaj o radu, FInansijski izveštaj, ali i planovi za dalji rad penzionera. Nenadić je u izjavi za Radio televiziju opštine Kovačica istakao je da je zadovoljan švajcarskim modelom povećanja penzija i da se nada da će se on brže primenjivati i da će rast penzija pratiti rast plata.

Korenj Jano kaže da je je udruženje radilo dobro, da su uspeli apeli na ljude da se čuvaju u vremenu pandemije, te da se ta disciplinovanost penzionera i isplatila, jer su uspeli da očuvaju svoje zdravlje. Najveći zadatak je unaprediti rad udruženja u narednom periodu. Drago mu je, ističe, što je kovačičko udruženje penzionera jedno od najboljih u Vojvodini, a tim pre je potrebno taj nivo održati i poboljšati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *