Vredne ruke Crepaje aktivne – takmičenje, bazar i predavanje tokom samo jednog vikenda

Proteklog vikenda su članice udruženja žena „Vredne ruke Crepaje“ organizovale humanitarni bazar, kao i predavanje na temu pravilnog razvoja dece.

Udruženje žena „Vredne ruke Crepaje“ bilo je izuzetno aktivno tokom proteklog vikenda. Pored članica koje su učestvovale kao gošće na manifestacijama u Pančevu, i same su organizovale jednu akciju i predavanje na temu pravilnog razvoja dece.

Humanitarni bazar – uspešan! Sredstva su donirana samohranoj majci osmoro dece.

Humanitarni bazar u Crepaji se održao u subotu 17. juna a s obzirom na to, da je bio izuzetno uspešan, članice aktivno razmišljaju o tome da postane redovna aktivnost, a cilj im je da putem humanitarnog rada pruže pomoć onima, kojima je najpotrebnija.

Samo dan kasnije, u nedelju 18. juna održano je predavanje u Osnovnoj školi „Sava Žebeljan“ u Crepaji sa temom pravilnog rasta i razvoja kod dece sa posebnim osvrtom na autizam. Nataša Damjanov, diplomirani psiholog, i diplomirani defektolog Ivana Živanov govorile su na temu „Faze urednog razvoja kod dece i znaci upozorenja“.

Ujedno su članice udruženja žena iz Crepaje učestvovale na manifestaciji „Etno dan“ u Kačarevu, u čijem programu je bilo i takmičenje u izradi rezanaca. Članica udruženja žena „Vredne ruke Crepaje“ Gorica Kosovac osvojila je prvo mesto. Ovo je bio njihov prvi nastup van opštine, na koji su jako ponosne.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *