Nagrađeni počasni građani Crepaje

Mesna zajednica Crepaja organizovala je tradicionalni svečani koktel povodom seoske slave, Velike Gospojine. Tokom svake godine, bira se i kum slave, a ove godine bio je to Goran Živojinović.

Ovogodišnji program Velikogospojinskih dana u Crepaji ne bi bio ni toliko bogat ni raznovrstan da nije bilo brojnih ustanova, udruženja, sportskih klubova, pojedinaca koji su na direktan ili indirektan način učestvovali u obeležavanju nedelju dana duge manifestacije Velikogsopjinski dani u Crepaji. Iza svega stoji opština Kovačica kao glavni pokrovitelj

Zamenik predsednika opštine Kovačica, Petar Višnjički, kaže da je ove godine sve bilo dobro organizovano, kao i da su se trudili da obuhvate što više učesnika a nadaju se da će ih sledeće godine biti u još većem broju.

U subotu 26. avgusta održan je tradicionalni koktel u Mesnoj zajednici Crepaja. Ovogodišnji kum slave bio je Goran Živojinović, član Saveta, koji je poželeo svim Crepajkama i Crepajcima puno zdravlja, sreće i uspeha. Predsednik Mesne zajednice Crepaja, Dragan Jovanov svojim sugrađanima je poželeo puno zdravlja, sreće, druženja sa ostalim ljudima.

Običaj je da se sumiraju rezultati tokom proteklih dana, kako samog Saveta Mesne zajednice Crepaja tako i meštana Crepaje. Samo oni najzaslužniji dobijaju priznanja i nagrade za svoja dostignuća. Među njima ove godine je dvoje mladih, atletičarka Dunja Atanacković, đak generacije Marjan Milošev i gospodin Milan Đukić, skroman i vredan, sada zasluženo penzionisan, sekretar ove mesne zajednice.

Opština Kovačica može se pohvaliti sa stotinu manifestacija godišnje. Podrška udruženjima je vitalna, plan je da se manifestacije razvijaju, unapređuju, ali i stvaraju nove.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *