Odigrano je 2. kuglaško kolo

Odigrano je 2. kuglaško kolo u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglaše.

U opštinskom derbiju u Debeljači je Spartak savladao Slaviju rezultatom 7:1, dok je Vojvodina iz Bačkog Gradišta pobedila Dolinu iz Padine rezultatom 5:3. U nedelju 24. septembra u 14. časova Dolina u Padini dočekuje Srem iz Sremske Mitrovice, Slavija sat kasnije na kuglani u Kovačici počinje duel sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta a u Golubincima je Železničar iz Inđije domaćin Spartaku iz Debeljače. Dolina je treća, Spartak šesti a Slavija osma. Sva tri naša kluba imaju po dva boda.

Drugo kolo je igrano i u Super ligi Srbije za kuglašice. Singidunum iz Beograda je kao domaćin savladao Slaviju iz Kovačice rezultatom 6:2. U subotu 23. septembra je Slavija domaćin novosadskoj Vojvodini. Meč počinje u 16 časova. Slavija je osma bez osvojenog boda.

U subotu 23. septembra počinje i prvenstvo u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice. Slavija Okno iz Kovačice je slobodna a Dolina istog dana putuje u Vrbas na megdan istoimenom klubu. Posle nekoliko sezona naša opština ponovo ima pet klubova spremnih za prvenstvene okršaje.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *