U derbiju nerešeno

U derbiju Prve lige Srbije grupa Vojvodina, kuglaši odigrali nerešeno.

U Super ligi Srbije je Slavija na kovačičkoj kuglani izgubila sa 6:2 od Kike 0230 iz Kikinde. U nedelju 29. avgusta igraju slavijašice u Kragujevcu protiv Mladosti. Slavija je sedma od deset ekipa sa 2 osvojena boda iz šest kola.

U šestom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina u Padini kuglaši domaće Doline i kovačičke Slavije u komšijskom derbiju odigrali nerešeno 4:4. Spartak iz Debeljače je kao gost savladao Hajduk iz Kule 7:1. Upravo je kulski klub naredni protivnik Slaviji. Duel se igra 29. oktobra sa početkom u 15. časova. Istog dana u isto vreme počinje i meč u Debeljači Spartak – Vojvodina Bačko Gradište. Dolina putuje u Golubince na megdan Železničaru iz Inđije. Dolina je treća sa 7, Spartak peti sa 6 a Slavija osma sa 5 bodova.

U istoj ligi za kuglašice je kod kuće Slavija Okno izgubila od Eđšega iz Bačke Topole sa 3:5 a Dolina je bila slobodna. U subotu 28. oktobra putuje Slavija Okno u Zrenjanin na megdan protiv Banata, dok će Dolina u nedelju 29. oktobra odigrati susret sa novosadskom ekipom NS 1932. Duel počinje u 14. časova. Dolina je peta sa dva boda a Slavija Okno sedma bez osvojenog boda.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *