U Padini pobedila Hajdučica

U Prvoj južnobanatskoj ligi je u Padini odigran izuzetno zanimljiv meč 25. kola u kojem je Hajdučica, klub koji se bori za opstanak, savladala domaću Dolinu, klub koji se bori za šampionsku titulu.

Na kraju utakmice je bilo 3:2 za goste, na poluvremenu je 1:0 za crveno-plave. Hajdučica je preokrenula na 3:1. Smanjio je Kelečević na 3:2, ali do kraja duela nisu padinski fudbaleri uspeli da osvoje ni bod u drugom uzastopnom duelu. Među najboljim akterima meča bili su Jan Trnovski iz Doline i Atila Liptak iz Hajdučice.

Dolina je druga sa 52 boda, dva manje od prvoplasiranog Dolova i dva više od Crevene zvezde iz Pavliša. Između pomenuta tri kluba i četvrti Glogonj vodiće se borba za ulazak u viši rang takmičenja. Hajdučica je četvrnaesta sa 29 bodova. U donjem delu tabele je velika borba za opstanak – od desetog do petnaestog mesta je razlika u bodovima samo pet a četiri kola su ostala do kraja takmičenja. Dvanaestog maja Dolina odlazi u Kačarevo na megdan Jedinstvu Stević. Hajdučica dočekuje drugoplasirano Dolovo.

Ambicije klubova su različite. Crveno-plavi bi ponovo posle osam sezona da uđu u Vojvođansku ligu Istok, Hajdučica da i šestu sezonu ostane u Prvoj južnobanatskoj ligi.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *