Izbori 2024: Naprednjaci za štandovima u Uzdinu i Samošu – Balan: Verujem u ubedljivu pobedu

Članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kovačica, članovi Mesnog odbora SNS Uzdin i MO SNS Samoš, organizovali promotivne štandove u svojim mestima, predstavljajući politički program OO SNS pred predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 2. juna

Potrpedsednik OO SNS Kovačica, Stelian Balan, ovom prilikom je rekao:

Pred nama su lokalni izbori – prilika da odlučimo o daljoj budućnosti naše opštine. Pozivam sve da izađu na glasanje i podrže one koji su opravdali poverenje građana svojim radom, posvećenošću i rezultatima. Zajedno možemo graditi bolje sutra, korak po korak – budućnost je u vašim rukama!

ističe Stelian Balan, potpredsednik OO SNS Kovačica.

Naprednjaci su se fokusirali na predstavljanje planova za unapređenje lokalne infrastrukture, podršku građanima, kao i strategije za razvoj opštine Kovačica. Građani su imali priliku da se informišu o konkretnim inicijativama i razgovaraju sa predstavnicima oba odbora.

Naprednjaci su delili informativne materijale, Informator OO SNS Kovačica, i razgovarali sa građanima o ključnim problemima u svim oblastima.

Promotivni štandovi su od velikog značaja, dodaje Stelian Balan, potrpedsednik OO SNS Kovačica, jer omogućavaju direktan kontakt između kandidata i građana, omogućavajući biračima da se detaljno upoznaju sa političkim programom stranke.

Sa jedne strane smo mi, koji nikada nismo odustali, uvek smo bili u kontaktu sa građanima, a sa druge strane su oni koji čak ni na svoj posao nisu dolazili četiri godine, a primali su platu iz budžeta opštine. Mislim da je odluka jasna ko treba da predstavlja građane opštine Kovačica nakon izbora drugog juna, dodaje Balan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *