Crepajski košarkaši pobedili u Kačarevu

Crepajci bolji od Kačarevaca u letnjoj ligi!

Vesti iz košarke:

Ekipa KK Družina Kozlovac startovala je u letnjoj ligi a ovo su utisci sa prve utakmice i pobede protiv KK Jedinstv iz Kačareva:

” Prvo kolo startovali smo pobedom protiv podmlađene ekipe KK Jedinstva Kačarevo. Mi smo krenuli u mešovitom sastavu , pola seniori pola kadeti. Utakmicu smo dobro otvorili, međutim u jednom trenutku smo stali, izgubili ideju u napadu, a u odbrani postali inertni i mekani. Ovo je protivnik iako u podmlađenom sastavu, znao da iskoristi, u jednom trenutku čak i da povede. Naši igrači su ipak dali sve od sebe da pobede u ovoj utakmici.

Pojačali su odbranu što je bilo ključno za konačan ishod. Vidi se još da smo teški , da nemamo svežinu, i da brzo gubimo snagu. Nadamo da će se ovo u hodu ispraviti , jer od sledećeg kola dolaze teže utakmice.

Generalni zaključak da moramo da podignemo formu, ubrzamo igru i da ostvarimo spejsing i bolji protok lopte, što na ovoj utakmici nismo uspeli. Važno je da smo svesni grešaka trebalo bi da ih otklonimo što pre to bolje.  Rezultat I13:19, II 20:17, III 08:19, IV 20:19. Konačan rezultat KK Jedinstvo Kačarevo KK Družina Kozlovac 61:74. Sledeća utakmica je najverovatnije u subotu u 17h, u Plandištu, gde nas čeka iskusna ekipa sastavljena od Vršačkih momaka ponikli u KK Vršac. ”

Vest preuzeta sa portala: Crepaja.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *