Kampanja Reci ne nasilju nastavlja se u četvrtak

Kampanju Reci ne nasilju pokrenule su opština Kovačica, Opštinska biblioteka Kovačica u saradnji sa Centrom za socijalni rad i stručnim saradnicima ogranka biblioteke u Padini.

Prva tribina održana je sa velikim uspehom u Padini, 28.juna u prostorijama Osnovne škole Maršal Tito u Padini. Na tribini su govorile Dušanka Petrak, direktorka Centra za socijalni rad i Tijana Ban, diplomirani psiholog.

Sledeća zakazana za 11.jul – namenjena najmlađima

Deca će takođe učestvovati u kampanji, pored roditelja kojima su namenjene tribine, i specijalizovana radionica biće organizovana u prostorijama Osnovne škole Maršal Tito u Padini. Radionica je koncipirana u skladu sa dečjom psihologijiom i metodikom rada, a planirano je da je održe psiholozi Gabrijela Masarik i Martina Heđi. Svi zainteresovani pozvani su da prisustvuju. Početak je zakazan za 10 sati.

Dan kasnije, 12. jula biće održana tribina sa temom Bezbednst na internetu, a govoriće profesorka informatike i Mikrosoft ambasadorka Darina Poljak, školski psiholog Ana Povolni i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Tribina počinje u 20 sati, takođe u Osnovnoj školi Maršal Tito u Padini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *