Od danas građani mogu da vide veliku sportsku halu

U narednom periodu biće održani Dani otvorenih vrata u novoizgrađenoj sportskoj hali u Crepaji. Svake srede od 11 do 13 sati i subotom od 9 do 12 sati vrata ovog velepnog objekta biće otvorena za građane.

U crepajačkoj hali u narednom periodu biće organizovani Dani otvorenih vrata. Prema rečima zamenika predsednika opštine Kovačica, Petra Višnjičkog, svake srede od 11 do 13 časova i subotom od 9 do 12 časova, vrata nove sportske hale biće otvorena za sve meštane Crepaje. Svi građani su dobrodošli da dođu, prošetaju terenom, popnu se do tribina i da obiđu sve prostorije, kako bi stekli utisak o tome, šta se sve uradilo a neko iz Mesne zajednice Crepaja će biti tu da ih dočeka, kaže zamenik predsednika opštine Kovačica.

Hala je završena, ostalo je još završno montiranje koševa i donošenje sprava za fizičko vaspitanje. Nakon toga ostaje samo primopredaja i pregled celokupne tehničke dokumentacije, navodi Petar Višnjički i dodaje, da će u Crepaji u narednom periodu biti organizovan i niz događaja u okviru proslave velikog jubileja za Crepaju – 250 godina postojanja ovog naseljenog mesta ovakvog, kakvo je sada. Sva udruženja i cela zajednica će učestvovati u raznim manifestacijama, počevši od tradicionalnih Velikogospojinskih dana. Organizovani će biti kulturno – umetnički, sportski događaji: fudbalski, košarkaški, rukometni, šahovski turniri i utakmice, kao i koncerti folklora, predstavljanje dece iz škole, hora, muzičkog ansambla a proslava ovog velikog jubileja će se završiti velikim koncertom i otvaranjem novoizgrađene sportske hale.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *