Porodični dan u Crepaji – sportska atmosfera uz zabavu i osveženje

U Crepaji je 29. maja ove godine održan prvi Porodični dan. Generalni pokrovitelj manifestacije je opština Kovačica, Turistička organizacija opštine Kovačica, Mesna zajednica Crepaja uz pomoć i podršku učiteljica Osnovne škole Sava Žebeljan i vaspitačica PU Kolibri RJ Crepaja.

Učiteljice Osnovne škole Sava Žebeljan i vaspitačice PU Kolibri RJ Crepaja, pobrinule su se za sportski deo programa, a Opština Kovačica i Turistička organizacija opštine Kovačica obezbedile su bogat prateći sadržaj. Deca sa roditeljima su se takmičila u sportskim igrama, a bili su prisutni animatori, iscrtavanje lica za decu, klovnovi, pirat, a najatraktivniji među njima bio je robot koji je paradirao školskim dvorištem. Takođe, obezbeđene su 4 foto zone gde su deca mogla da se fotografišu sa članovima svoje porodice.

Porodični dan Crepaja 2024

Porodično stablo

Sreda je takođe dan kada su otvorena vrata sportske hale u Crepaji. Tako je bilo i ovoga puta.  Posetioci su ujedno mogli da pogledaju kako izgleda završena sportska hala čije otvaranje se planira pred početak naredne školske godine, odnosno, za vreme Velikogospojinskih dana kada će biti upriličen bogat program u saradnji sa udruženjima i sportskim društvima, a kako je najavljeno, ni koncert neće izostati.

Facepainting

Udruženje žena Vidovdan i Udruženje žena Vredne ruke Crepaje priključile su se obeležavanju Porodičnog dana u Crepaji i delile su osveženje i slatkiše svoj prisutnoj deci. S obzirom na to da je manifestacija bila izuzetno uspešna, Dragana Latovljev, direktorka TOOK, je sasvim sigurna da će preći u tradiciju.

Photo zona

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *