U Kovačici održano predavanje na temu vaspitanja

U prostorijama Mesne zajednice u Kovačici održano je predavanje o roditeljstvu. Predavač je bila Biljana Grbović, savetnica u roditeljstvu i autorka knjige „Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu, baš takvog!”.

Biti roditelj je oduvek bilo jedno od najsloženijih i najzahtevnijih „zanimanja“ i najtežih poslova sa kojima se srećemo u životu. Nema škole roditeljstva ali ima ljudi koji su tu da daju prave smernice u ovoj životnoj misiji. Jedna od njih je Novosađanka Biljana Grbović, savetnica u roditeljstvu i autorka knjige „Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu, baš takvog!”. Tema predavanja koje je Biljana održala u sredu, 18. oktobra u Kovačici bila je kako vaspitavati bez kritikovanja.

Knjiga, tj. priručnik za roditelje „Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu, baš takvog!” je izrasla iz njene želje da svoje iskustvo i znanje pretoči u praktične savete koje će pomoći roditeljima da odgaje dobre, samostalne, tople i srećne ljude.

Biljana je majka tri ćerke, dugi niz godina je radila kao učiteljica, da bi potom osnovala novosadsko Udruženje roditelja „Matica“ kroz koje se uspešno bavi pitanjima roditeljstva i ličnog razvoja.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *